úterý 18. března 2008

Bum..bum..bum

Takže.. Pro ty, kteří to prošvihli. Pravděpodobně o tom nevěděli nebo neměli dostatek financi. No nebo se na to vykaslali. No to je jedno. Ja tam taky nebyl.
Proste v Cechach se objevil pred par dny projekt YAMATO, coz jsou japonsti hudebnici. A je to masakr. Bohuzel jsem nenasel nikde na netu lepsi video nez tohle :


No, kazdopadne byli i v Plzni, tak treba priste :)

Strhující show japonských bubeníků se vrací do ČR! 11. 3. PLZEŇ, Hala Lokomotiva - jinak byli taky v Praze,Brne a Ostrave. btw: jsou na majspejsu.

No a kdyz uz jsem cucel na nejaky takovyhle projekty tak si jeste neodpustim STOMP. Coz jsou taky neco jako bubenici. A budou v Praglu kazdej den od osmyho do trinactyho kvetna od osmi vecer. Tu sobotu a nedeli dokonce jeste od dvou odpoledne. A ja tam taky nebudu, pac to stoji minimalne litrik. Tak alespon video ;-) (PS: druha cast je podle mne lepsi ;-))



Stomp, to je působivá směsice rytmu, pohybu, neodolatelná koláž divadla, kabaretu, hudby a tance. Je to show beze slov a právě tím, že jsou zbořeny jazykové a kulturní bariéry, jsou představení srozumitelná všem. Hraje se a bubnuje rukama, nohama na všechno možné, co je k mání - košťata, kbelíky, popelnice, hrnce, poklice, sudy, zapalovače, gumové zvony či kuchyňské výlevky. Všední předměty se tak mění v neobvyklé hudební nástroje a rozehrává se tak před námi pozoruhodná show nabitá velkolepými rytmy a nespoutanou energií. (http://www.ticketpro.cz/?/detail&id=16368-stomp)

Žádné komentáře: