pátek 21. března 2008

Koncert


Takže. Včera jsem šel do hifi (kam jinam). No jo. Meli tam bejt nejaci znami. No a kdyz uz jsem byl skoro v hifi. Tak jsem je potkal a ze je tam koncert a ze si jdem sednout nekam. No tak kufr je nejbliz. Byl jsem tam prvne. No a pravdepodobne naposledy, pac to tam neni tak uplne docela muj salek caje. Kazdopadne znate hru zvanou "tajemny fotbalek"? :

To je specielni hra a nesmi se koukat pod bundu, ktera kreje mic. Bohuzel neni poznat, byl-li gol ci ne a kdo ho komu dal. :_P

No, ale hura zpatky do hiface. Koncert skupiny, ktera se podle vybirace vstupnyho zove ČESKÝ SLAVOJ skoncil. Tak go si sednout dozadu. Vsak po chvili se zminovana skupina vraci, aby zahrala jeste nejaky pecky. No a o to se musim podelit, pac .... No posudte sami.




Proste hifac mi vzdycky necim prekvapi. Sal z poloviny naplnen duchodci. A ja si prijdu jako na vesnicke zabave pred padesati lety. Pana v kravate jste jiz slyseli. Jeste chybi dve slecny ve svych kostymkach. No to uvidime na dalsim videu. I kdyz pisnicku asi vetsina velmi dobre zna.





No, nektery veci proste cloveka prekvapi. Omlouvam se za snizenou kvalitu zaznamu, ale muj fotoaparat opravdu asi neni zrovna nejlepsi videokamerou...
Nejde o formu ale o obsah :-D
Jo a zbyly videa teto skvele party postupne nahraju na jutub.
Pac

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

jfnsavlkn

Anonymní řekl(a)...

Velice vydařený koncert, prdíme na Lampu, budem chodit do hifi na Slavoj :)