neděle 15. března 2009

Nevšední filmový zážitek

Čistě náhodou se mi ve čtvrtek dostal do ruky časopis (dá-li se to tak nazvat) Houser. Ten obsahuje všelijaké více či méně kulturní tipy.
Aero naslepo.
Na rozdíl od Plzně v Praze ještě fungují normální kina. Jedním z nich je kino Aero. Protože v současnosti to klasická kina asi nemají nejjednodušší snaží se tyto udělat pro diváky, co možná nejpestřejší a nejzajíavější program.
Aero naslepo.
Přijdete do kina. Nemáte ani tucha na jaký film vlastně jdete. Nic neplatíte. Pustí vám film. Pokud zjistíte, že se vám to fakt fest nelíbí nebo už jste to viděli: "Adieu" Navíc, odejdete-li do dvaceti minut máte nárok na pivko zdarma.
Samozřejmě jsem neodešel.
Film skončí a pokud se vám nelíbil, nic neplatíte. Pokud se vám líbil, zaplatíte, kolik uznáte za vhodné.
Bomba.

Prostředí je příjemné. Místo posr... popcornů a koly příjemná hospůdka. Místo umělých ošklivých sedaček. Krásné dřevěné i s kovovým držákem na panáka. A dokonce vzadu vprostřed gauč.

Film byl zajímavý.
Uvaděč na začátku upozorňoval na zajímavou kritiku, kterou si nemohu nechat pro sebe: "To, čím je Titanic pro zamilované. Tím bude pro retardované."
Možná nebyl daleko od pravdy :-D

Seeya

1 komentář:

bubrlana řekl(a)...

ou jé, *thumbs up* za článek ;) a Aero vyzerá opravdu fajně...při čtení jsem si vzpomněla na nedávno zaslechlou větu: "Šla bych do kina. Jako do opravdickýho kina, ne do multi." ...ale taková už je teď v Plzni asi realita....a ještě mi to připomnělo, že v neděli pouští v Andělu od 20:30 předem nestanovenej film a vstup je zadara...ale to by se asi nemělo moc rozšiřovat, páč už tak je tam prej vždycky narváno :-D